هزینه برداشتن خال

هزینه برداشتن خال با لیزر - دکتر صفیه چعباوی زاده
آنچه می خوانید...

برداشتن خال با لیزر یکی از رایج ترین روش های از بین بردن خال های گوشتی و یا خال هایی می باشد که افراد علاقه ای به وجود آن ها ندارند. شاید در گذشته داشتن خال یکی از معیارهای زیبایی بود و حتی اگر افرادی خال های گوشتی در گوشه لب خود داشتند بسیار زیبا به نظر می رسیدند. اما این روزها معیارهای زیبایی تغییرات چشمگیری داشته است و بیشتر افراد ترجیح می دهند پوستی صاف و بدون هر گونه لک و خال داشته باشند. به همین جهت به بهترین متخصص پوست و مو در تهران مراجعه کرده و برای برداشتن این ضایعات اقدام می کنند. اما هزینه برداشتن خال را به طور قطعی نمی توانیم تخمین بزنیم چرا که به عوامل بسیاری بستگی دارد. در این مقاله به بررسی عوامل تاثیر گذار در هزینه برداشتن خال می پردازیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

عوامل موثر در هزینه برداشتن خال

برداشتن خال را می توانیم یک عمل زیبایی به حساب آوریم به همین جهت بیمه هزینه برداشتن خال را تقبل نمی کند. البته خال هایی که ریشه سرطانی دارند هم جنبه درمانی دارند هم جنبه زیبایی به همین جهت بیمه بخشی از هزینه را تحت پوشش قرار می دهد. در اینگونه موارد بیمه های درمانی بخشی از هزینه برداشت خال را به عنوان جراحی های سرپایی به عهده می گیرد. برخی از دیگر عواملی که در هزینه برداشتن خال موثر هستند به شرح زیر می باشند:

  • اندازه و عمق خال
  • محل قرار گیری خال ها
  • تعداد جلسات مورد نیاز
  • روش برداشتن خال
  • میزان تبحر و تجربه پزشک

هر کدام از مواردی که در بخش فوق به آن ها اشاره شد همگی می توانند در هزینه از بین بردن ضایعات گوشتی موثر باشند و به توضیح هر یک می پردازیم.

نوع ، اندازه و عمق خال

خال ها به صورت مادرزادی می باشند و در واقع مجموعه ای از سلول های دارای رنگدانه می باشند و بر روی پوست تشکیل شده اند. در برخی افراد مشاهده می شود که تا سن ۴۰ سالگی این خال ها به خودی خود از بین می روند. برخی خال ها به دلیل مسائل ژنتیکی به وجود می آیند و برخی دیگر در اثر تغییرات هورمونی ایجاد می شوند. اکثر خال ها مشکلی به وجود نمی آورند اما خال هایی که ظاهر غیرطبیعی دارند ممکن است سرطانی باشند. با این حال برخی خال ها بایستی به طور حتمی برداشته شوند چرا که ممکن است سبب ایجاد برخی مشکلات شوند.

برخی مواقع پیش می آید که پزشک از بافت خال ها نمونه برداری می کند تا بافت آن را مورد آزمایش قرار دهد. پس در نظر داشته باشیم همین امر می تواند هزینه ای جداگانه برای شما اضافه کند. اگر در آزمایشاتتان موردی مشکوک به نظر برسد باید دقت و مهارت بسیاری به کار گرفته شود تا این خال ها برداشته شوند.

علاوه بر تمام این ها تعداد و اندازه خال ها نیز در تعیین هزینه برداشت خال ها تاثیر مستقیم دارد. برخی خال ها سطحی تر هستند و فقط لایه های سطح پوست را پوشانده اند اما خال هایی که عمیق تر هستند نیاز به مهارت بالایی دارند که به گونه ای برداشته شوند که جای زخم آن ها باقی نماند. پس همین موضوع می تواند در قیمت خال ها تاثیر گذار باشد.

بیشتر بخوانید : رفع جای زخم با لیزر

محل قرارگیری خال ها

اگر بخواهیم بررسی کنیم که کدام قسمت های بدن بیشتر درگیر خال ها می شوند باید بگوییم که خال ها بیشتر در نواحی صورت ، دست ها و پاها و قسمت هایی که در معرض تماس مستقیم با نور خورشید هستند تشکیل می شوند. خیلی از این خال ها نیازی نیست برداشته شوند اما خال هایی که روی دست ها و پاها هستند ممکن است به لحاظ زیبایی کمی آزاردهنده به نظر برسند به همین جهت می توانید برای برداشتن و از بین بردن آن ها اقدام کنید. اما توجه داشته باشید که کوچکترین اشتباهی در جراحی آن ها می تواند سبب شود رد خال باقی بماند و ظاهر خوبی بر جای نگذارد.

روش های برداشت خال

به طور کلی به دو روش می توانیم خال ها را بردایم یکی روش جراحی بوده و دیگری روش غیرجراحی می باشد. در بخش ذیل به توضیح این دو روش می پردازیم:

توجه داشته باشید که انتخاب بین روش جراحی و غیرجراحی کاملا بر عهده پزشک بوده و با توجه به نوع خال می باشد. بنابراین انتخاب نوع روش برداشت خال تاثیر مستقیم بر هزینه برداشتن خال دارد.

اشتراک گذاری مطلب: 

دکتر صفیه چعباوی زاده

متخصص پوست و مو 20 سال سابقه در درمان بیماری های پوست و مو تربيت تيم جراحي مجرب در زمينه كاشت مو و استفاده از تكنولوژي های روزدنيا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + چهار =

آنچه می خوانید